Bästa fettförbrännaren? Burn X10 omdöme 2024!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Ökad fettförbränning, dämpad aptit och förhöjd prestationsförmåga. Vi har testat ett av marknadens bäst säljande fettförbränningstillskott – BURN X10 och är nöjda med resultatet.

Fördelarna med BURN X10

BURN X10 är ett fettförbränningspiller som ämnar till att öka din energi och samtidigt ge din ämnesomsättning en rejäl skjuts vilket gör att du bränner mer fett. Idag finns det många produkter på marknaden som säger sig ha en liknande effekt men som tyvärr inte har så mycket belägg för sina påståenden. Den stora fördelen med BURN X10 är att dess innehåll är baserat på den senaste forskningen inom fettförbränning vilket gör produkten till ett ledande alternativ för alla som vill vara säkra på att de får se riktiga resultat. 

BURN X10 kommer i två varianter, en med tillsatt koffein och en utan. Många fettförbränningspiller innehåller höga halter av koffein vilket lätt kan bli till en nackdel ifall du vill ta pillret sent på dagen eller ifall du är känslig för- eller undviker koffein i din diet. Med BURN X10 kan du däremot själv välja ifall du vill inta koffein och om du vill ha en möjlighet att variera så går det såklart att köpa båda varianterna och enbart ta den med koffein tidigt på dagen. Välj det alternativ som passar dig i din vardag och din träningssituation.  

BURN X10 innehåller en mycket fördelaktig mix av aktiva ämnen som delvis ger dig den energikicken du behöver samtidigt som de sätter igång din metabolism och fettförbränning. BURN X10 innehåller bland annat följande ämnen:

  • Opuntia Dilleni som är ett kaktusextrakt som hjälper dig att kontrollera din aptit. 
  • Capsaicin vilket är ett ämne som återfinns i chilifrukter, känt för sina fettförbrännande egenskaper genom att det höjer kroppstemperaturen och på så sätt ökar ämnesomsättningen. Ämnet har även visat sig dämpa aptiten. 
  • Grönt te extrakt med hallonketon som är antioxidantrikt och har påvisade effekter på fettförbränningen.
  • Krom vars egenskaper innefattar att normalisera blodsockernivåerna vilket hjälper till med att hålla sötsuget under kontroll, en viktig komponent för alla som går på diet och vill slippa sukta efter onödiga kalorier.
  • Teobromin (i BURN X10 utan koffein), ett ämne som återfinns i kakao som dels verkar gott för ditt välmående och som också påvisats ha en positiv effekt på fettförbränningen.

BURN X10 har funnits länge på marknaden vilket har gjort att produkten genomgått flera förändringar och uppgraderingar vilket resulterat i det högkvalitativa innehåll som den har idag. Ytterligare en fördel är att det går att köpa BURN X10 i storpack för den som vet att den kommer använda produkten under en längre period och som på så sätt kan dra ner priset ytterligare.

Nackdelarna med BURN X10

Den främsta nackdelen med BURN X10 är densamma som gäller de flesta fettförbränningstabletterna, nämligen dess innehåll av koffein. Koffeinet i tabletterna påverkar olika personer olika mycket beroende på känslighet och tidigare intag. Därför rekommenderar vi att man alltid börjar med en låg dos och testar sig fram tills man hittar den dos som passar bäst för en själv och de resultat man vill uppnå genom produkten. 

Återigen är BURN X10 dock ett bra alternativ när det kommer till koffeininnehåll då den kommer i två olika varianter vilket gör det enklare att kombinera tabletterna utifrån sitt träningsschema och sina dagliga rutiner.

Här köper du BURN X10 billigt

BURN X10 är framställt av Svensk Kosttillskott och återfinns hos många återförsäljare idag, till olika priser. På svenskhälsokost.se kan du välja mellan olika portionsstorlekar av BURN X10 vilket gör det möjligt för dig att dra ner priset ytterligare. Om du väljer att köpa en burk (120 kapslar, 60 portioner) ligger priset just nu på 269kr. Butiken erbjuder dock även en förmånlig deal i form av ett storpack som innehåller fem burkar (totalt 600 tabletter) för enbart 1075kr. Då kan du välja precis hur många burkar du vill ha med såväl som utan koffein vilket gör det enkelt för dig att variera ditt intag för ett billigt pris.  

Biverkningar av BURN X10

Många som testat BURN X10 , inklusive vi här på hälsokost.nu, har inte upplevt några direkta biverkningar av BURN X10 . Som med allt annat koffeinintag kan BURN X10 ge en känsla av “rus”, vilket i detta fall är en fördel då det är en av anledningarna till att man väljer att köpa produkten. Andra fettförbränningstabletter med andra aktiva ämnen än de som återfinns i BURN X10 har påvisat en tendens till halsbränna eller ett sug i magen. Detta har inte känts av med BURN trots dess höga innehåll av Capsaicin som utvinns ur chilli. 

För dig som är känslig mot koffein rekommenderar vi dock att inte inta BURN med koffein kvällstid då det kan leda till sömnsvårigheter beroende på hur van du är vi att inta koffein sent på dagen. 

Dela den här artikeln med dina vänner ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

NYA kampanjer varje månad