Bodystore

Bodystore är en nätbutik som säljer det mesta inom området hälsokost. Grundidén är att erbjuda kunder hälsosamma och ekologiska produkter samtidigt som produkterna är bland de bästa och prisvärda. Kunden ska därigenom få peppning och inspiration till att få och leva ett hälsosamt liv.

Bodystores filosofi

Företaget har en egen företagsfilosofi som baseras på fyra värdeord och som ska sätta sin prägel på allt samtidigt som fokus ska ligga på kunden. De fyra orden är:

  • Naturligt – här står grönt, naturligt och ekologiskt i fokus.
  • Hälsosamt – genom ett helhetsperspektiv på allt från schampo till kost och träning fås en hälsosam livsstil.
  • Tillförlitligt – produkterna i butiken ska vara noggrant utvalda så att man som kunde kan vara trygg med sitt köp. Butiken skriver vidare att de också har prisgaranti på sina produkter.
  • Inspirerande – ett av butikens syfte är att hjälpa människor med olika behov, till exempel allergier eller är ute efter veganska produkter.

Ett stort utbud

Förutom hälsokost och naturliga livsmedel, säljer butiken också det mesta inom sport- och träningstillskott, kläder för träningen, skönhetsprodukter samt hem- och hushållsprodukter. Under kategorierna hälsokost, livsmedel, skönhet, sport, home samt nyheter finner man hela utbudet. Utbudet i butiken är stort och de erbjuder bland annat varumärken som Biodistra, Isostar, Panda, Weleda och Twinlab. Till exempel inom kategorin hälsokost kan man sedan klicka sig vidare till den underkategori som passar bäst, där bland andra husdjur, föräldrar och barn, vegan samt växter och örter finns.

Önskar du en viss produkt som inte finns i det ordinarie sortimentet, har man möjlighet att mejla Bodystore för att se om det kan beställas eller tas hem i det ordinarie sortimentet.

Söker man inspiration inom området hälsa och träning, kan man faktiskt hitta även detta på butikens hemsida. Under just rubriken inspiration, finner man både artiklar, recept och olika bloggar. Här kan man läsa allt från varför man ska dricka guldmjölk till vilka hälsotrender som är mest aktuella just nu.

Betalning, leverans och retur

På hemsidan kan du betala med de mest förekommande kreditkorten, direktbetalning via din bank, mot postförskott eller mot faktura, konto eller delbetalning via Qliro. Normal leveranstid är 1-3 dagar men kan givetvis bero på särskilda kampanjer, vart i landet du bor och så vidare. Frakten är gratis, oavsett hur mycket eller lite du köper. Att skicka tillbaka någon eller några produkter till Bodystore går givetvis bra inom 14 dagar från leveransdagen. Returerna sker också utan kostnad.

Kampanjer och kundklubb

Som det beskrivits ovan, erbjuder Bodystore prisgaranti. Det innebär att butiken matchar priser om man som kund skulle hitta produkten till ett lägre pris på någon annan nätbutik, och man erbjuds då också som kund en slags hittelön.

Bodystore erbjuder även kampanjer i form av rabatter eller gåvor på köpet. Ibland kan man också finns rabattkoder. Ett tips kan vara att signa upp sig på deras nyhetsbrev för då går man inte miste om något! I butiken kan man också hitta rea, flerpack som ofta ger en lägre kostnad och produkter som snart har utgångsdatum för att på så vis kunna spara svinn.

Dela den här artikeln med dina vänner ❤

NYA kampanjer varje månad