Shopping4net

shopping4net

Shopping4net är en e-handelsportal som kan erbjuda många olika slags produkter ur olika slags varukategorier. Alla de olika avdelningarna som man kan läsa mer om nedan, är kopplade till varandra och samlas i en gemensam kundvagn och sedan kassa. Portalen startade ursprungligen som kontaktlinsbutiken Lenses4net som grundades år 1999. Portalen växte sig dock större och större och erbjöd olika typer av produkter, varpå Lenses4net istället blev Shopping4net. Om man söker efter kontaktlinser och tillbehör återfinns dessa under avdelningen för kontaktlinser.

Enligt Shopping4net riktar sig de till både män och kvinnor i alla åldrar. Kunderna finns över hela Europa. Portalen strävar efter att leverans ska ske så snart som möjligt till kund, och sker dagen efter eller inom 3-5 arbetsdagar. Om man som kund saknar en specifik vara kan man kontakta butiken, och om produkten finns hos en leverantör, kan den vara ute till försäljning inom en månad.

Portalen försöker vara en handelsplats som är lite mer underhållande och erbjuder bland annat nyhetsbrev och specialerbjudanden som är utformade efter den specifika kunden. Shopping4net beskriver också på sin hemsida att de försöker se till att deras sortiment utvecklas, nya funktioner på hemsidan och så vidare, allt för att ge kunden en ultimat shoppingupplevelse. Ledorden är:

 • Billigt – låga priser och smidiga lösningar.
 • Tryggt – hög service, information hela vägen och säkra betalningar.
 • Enkelt – lättförståelig information och snabba leveranser.

Olika avdelningar och stort utbud

På Shopping4net finner man många olika avdelningar, där man också finner specialerbjudanden och kampanjer för varje avdelning:

 • Skönhet – här finner man det mesta inom parfym, hudvård, kroppsvård och kosmetika med kända varumärken som Gucci, bareMinerals, Miyo och Nuxe.
 • Kontaktlinser – har ett av Europas största sortiment av kontaktlinser i original.
 • Hälsokost – se beskrivningen nedan.
 • Apotek – erbjuder receptfria läkemedel och egenvård, till exempel värktabletter, solskyddsmedel och nässpray.
 • Fitness – här finns det mesta inom hälsa och träning med allt från kompressionsstrumpor och sportflaskor till träningsredskap.
 • Hem – allt inom hem med inredningsdetaljer, tillbehör och trädgårdsprodukter med märken som Global och Stelton.
 • Leksaker – erbjuder det mesta i leksaksväg med märken som Mumin, Disney och BRIO.
  Skrivartillbehör – här finner man bläckpatroner, toner samt papper och andra tillbehör.

Hälsokost

Under denna avdelning finner man som kund ett stort utbud av produkter inom hälsokost, med underavdelningar som djur, barn, kvinnor, män, mineraler, aloe vera, specialprodukter som spikmattor och vetevärmare, dieter, , livsmedel, viktminskning med mera. I kategorin för superfood kan man varor med hög grad av antioxidanter, mineraler och vitaminer som till exempel gojibär, koncentrerad granatäpplejuice, nyponpulver och chiafrön. Under denna kategori finner man också ekologisk hudvård och kosmetika från kända varumärken som Weleda, Dr Hauschka och eco cosmetics. Ett tips är att gå in på underavdelningen kampanjer för att se vad som erbjuds till riktigt bra priser just nu. Ett annat tips är att se under sidan nyheter för att se vad portalen har fått in för spännande nyheter att botanisera kring.

Shopping4net erbjuder fri frakt, prisgaranti och snabba leveranser. Om man beställer innan klockan 14:00 på vardagar och som gäller lagervaror, så skickas varan eller varorna ut till kund samma dag. Betalning sker genom kontokort, direktbetalning via bank, faktura eller kundkonto.

Dela den här artikeln med dina vänner ❤

NYA kampanjer varje månad