Svensk Hälsokost

Svensk Hälsokost är ett företag som riktar sig till de personer som funderar lite extra kring en hälsosam och aktiv livsstil men med en omtanke för människor och miljön. Deras motto är att se kunden som unik och att man som kund själv sätter sina mål som företaget kan hjälpa till med att nå. Talesättet om att skönhet kommer inifrån är något som detta företag har tagit fasta på.

svensk hälsokost

Hög kvalitet

Företagets anställda har både intresse och kompetens inom områdena hälsa och träning, vilket kan hjälpa till i sökandet efter de perfekta produkterna. För att man som kund ska kunna vara trygg med sina val av produkter, beskriver företaget att de har höga krav. De använder sig av kvalitetssäkrade leverantörer och samarbetspartners där produkterna som produceras är kontrollerade för bland annat förbjudna eller dopingklassade ämnen.

Stort utbud

Svensk Hälsokost har ett dignande utbud där man finner det mesta man söker inom hälsokost. Företaget är faktiskt en av Nordens mest framträdande återförsäljare, vilket också märks i deras utbud. Förutom hälsokost återfinns här också skönhetsprodukter. Flera av produkterna inom både skönhet- och hälsokost är ekologiska och/eller allergivänliga, vilket är perfekt om man är i behov av eller önskar sådana produkter.

När man ska välja vad man är intresserad av, finns det flera olika kategorier som man kan välja mellan. Kategorierna är:

  • Hälsa – här finner man till exempel detox, vitaminer, mineraler och tillbehör.
  • Viktminskning
  • Livsmedel – i denna kategori återfinns bland annat nyttiga snacks och livsmedel med hög proteinhalt.
  • Hud- och hårvård
  • Smink – ekologiskt
  • Sport och träning – kosttillskott
  • Hem och hushåll – kategorin består bland annat av ekologiska och miljövänliga städprodukter, tillbehör och tvättmedel
  • Nyheter – här finns de nyheter som kommit in på hemsidan under de senaste 60 dagarna

På hemsidan finner man ett stort utbud från olika varumärken. Enligt Svensk Hälsokost har de över 310 varumärken som de erbjuder produkter från! Några exempel på varumärken är det amerikanska storsäljande varumärket Burt´s Bees där man hittar det mesta inom naturlig skönhet, det populära klädmärket Better Bodies eller kosttillskott från Pro Nutrition.

Spännande och informativa artiklar

På hemsidan kan man förutom köpa sina produkter, även får tips och råd inom områdena kost och kosttillskott, träning och målsättning, recept samt hudvård och skönhet. Man klickar enkelt in sig på den kategori som man vill läsa mer om och finner snabbt ett stort utbud av olika artiklar. Till exempel under kategorin träning och målsättning finner man många olika artiklar inom träningstips, träningsupplägg, viktminskning och fettförbränning samt muskeluppbyggnad.

Prisvärda kampanjer, snabb frakt och bonus

Svensk Hälsokost erbjuder inte bara bra ordinarie priser, utan även kampanjer med rabatter eller köp 3, betala för 2. De har även något som de kallar för veckans klipp där man kan göra ett riktigt bra köp inom olika kategorier. Vidare finns även söndagsklippet och utförsäljning där man kan fynda rejält. Redan vid köp över 100 kronor erbjuder företaget gratis frakt! Lägg dessutom till att beställningar som läggs innan klockan 14:00 på vardagar skickas samma dag och att leveranstiden är endast 0-3 dagar, så är detta ett givet val när man ska beställa inom hälsokost och träning!

Företaget erbjuder betalning mot direktbetalning, kreditkort, postförskott eller faktura på 14 dagar utan avgifter. Man har även rätt att returnera inom 14 dagar kostnadsfritt. Vidare erbjuder Svensk Hälsokost att gå med i en kundklubb, vilket innebär att man kan få upp till 5 procent i återbäring. Återbäringen sker i form av bonuspoäng på de köp man gör. Man får minst en krona per spenderad krona och som kan sedan användas till presentkort eller erbjudanden i en egen poängbutik.

Dela den här artikeln med dina vänner ❤

NYA kampanjer varje månad