Testobooster – Bästa testosteron tillskottet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Du som googlat på Testobooster eller av någon annan anledning hamnat här vet troligen ungefär vad det syftar på och hur tankarna går. Många anser testoboosters vara onödiga och i andra fall rent utsagt värdelösa. Det finns också många som på forum och i andra medier vittnar om stora framsteg i livet och i träningen som testoboosters faktiskt har givit dem. I denna artikeln vill vi klargöra vem som kan se en positiv effekt av dessa, vilken den positiva effekten är, och ja, om dem över huvud taget fungerar.

Vad är en testobooster?

En testobooster är en produkt eller ett kosttillskott vars syfte är att öka mängden naturlig testosteron i kroppen. En högre testosteronhalt är viktigt vid muskelbyggande, och är en av anledningarna till att killar traditionellt har lättare att bygga muskler i jämförelse med till exempel äldre män eller det motsatta könet. Det kan alltså vara lockande för dig som vill försöka maximera mängden testosteron i din kropp, på ett lagligt och hälsosamt sätt.

Det kan också passa dig som känner att du börjar bli lite äldre och vill nå samma testosteronhalt som du hade när du var yngre. Det är tyvärr så att mängden testosteron dalar med åldern. Kan det alltså vara en möjlighet att ”återställa” testosteronhalten i kroppen till den mängd man hade när man var yngre? Kanske, det beror på ålder och effekt. Det är lätt att man blandar ihop testotillskott som finns i olagliga steroider och lagliga testoboosters som är fullt laglig.

Den olagliga innehåller ren testosteron. Det är olagligt och inte hälsosamt. Den lagliga som vi kommer rekommendera i denna artikeln går att köpa i vanliga butiker och innehåller inte testosteron per se, men istället mineraler eller annat som syftar på att optimera för kroppens egna produktion av testosteron, inte alls lika effektivt som steroider såklart, men lagligt och utan samma hälsorisker.

Vilken effekt av testoboosters?

Effekten beror på flera faktorer. Sanningen är att ju bättre du mår i allmänhet, ju större är chansen att du redan maximerar den naturliga mängden testosteron som din kropp kan producera. Det beror på en hel del faktorer som vi tänkte gå igenom nedan. Kortfattat, sköter  du kosten, träningen och sömnen allt på ett perfekt och optimalt sätt kommer en laglig testobooster knappast att göra så stor skillnad, eller någon skillnad alls i värsta fall.

Märker du dock att din sömn, kost eller träning ibland inte riktigt blir optimal kan en testobooster faktiskt vara till hjälp för dig som vill bygga lite mer muskler och maximera dina resultat eller för dig som helt enkelt vill känna dig lite yngre.

Detta är dock inte en anledning till att du som tror att du sköter dessa tre på ett optimalt sätt inte ska testa en testobooster. Det kan vara suveränt tillfälle att testa och se om det är något för dig. Eftersom en laglig testobooster bara maximerar ditt testosteron till den nivån som din kropp kan producera själv kan det vara ett riktigt bra sätt för dig att se om du sköter kosten, träningen och sömnen. Får du en effekt av dessa kan det vara dags att se över dessa faktorer. Med tanke på att du läser denna artikeln har du troligen en vilja att öka testosteronhalten i din kropp något.

För vem är testoboosters till för?

Testoboosters har i princip två målgrupper. Testoboosters är till för dig som inte känner något direkt problem med din nuvarande testosteronnivå, men vill maximera muskelbyggandet. En annan målgrupp för testoboosters är du som känner att du börjar bli äldre och vill känna dig lite yngre dig och tror att en högre testosteronhalt kan hjälpa dig. Självklart kan du också tillhöra en kombination av grupperna, att du börjar bli äldre och märker att det blir svårare att bygga muskler till exempel.

Båda anledningar är fullt legitima. Det finns goda anledningar att testa en testobooster oavsett om det är för att bygga muskler eller för att ”återsälla nivåerna” av testosteron. Egentligen fungerar samma testoboosters för båda fallen. Du behöver alltså inte tänka på vilken av grupperna du tillhör när du ska välja en testobooster. Dem ger samma effekt.

Samma gäller dock här, dessa är naturliga boosters. Vi rekommenderar inga olagliga produkter som innehåller ren testosteron. Bara produkter som naturligt ger kroppen optimala förhållanden för att själv producera testosteron.

Olika testoboosters

Det finns inget krav på innehåll för att få kalla ett kosttillskott för ”testobooster”. Detta resulterar i att en hel del dåliga produkter tar sig in i marknaden och på så sätt får konsumenter att tro att testoboosters inte fungerar även om det kanske är produkten i sig som inte fungerar; och inte testoboosters som koncept.

Bra ingredienser i en testobooster kan vara till exempel Vit champinjon, D-asparginsyra, Zink, Bockhornsklöver, DAA, ALC, B-vitaminer, Piper nigrum, Vitamin C, Ingefära och polyfenoler. Det kan såklart verka väldigt krångligt men vi kommer att rekommendera produkter som vi anser är bra testoboosters. Nedan följer två rekommendationer från oss på hälsokost.nu.

Bästa testobooster

Nedan följer två rekommendationer av testoboosters från oss. Båda går att köpa på Svenskt Hälsokost, ledande inom hälsokost på nätet.

RAW Test

Vi rekommenderar starkt RAW Test till dig som vill testa en testobooster som vi anser faktiskt fungerar. Det är en testobooster som är framtagen för att vara extra stark, men inte skadlig och dessutom fullt laglig såklart.

Den innehåller samtliga av ingredienserna som vi rekommenderade ovan, och i rätt mängder dessutom. Många alternativ innehåller rätt produkter men i för liten mängd. Så att det inte ger någon effekt. Eftersom att det blir billigare att producera. Produkten lämpar sig även för kvinnor.

Denna produkt kostar i nuläget 349 kr. Då får man 120 kapslar som dem kallar det. Man kan köpa flera på en gång, vi rekommenderar dock att du börjar med en och ser hur det fungerar för dig. Förhoppningsvis fortsätter du sedan!

Elexir Pharma Teston Man Balans

Denna produkt lämpar sig till skillnad från RAW Test endast mot män. Den förra är mer inriktad på muskelbyggande, men fungerar även för dig som börjar bli äldre. RAW Test är alltså mer allsidig.

Denna är dock lite mer för dig som är man och börjar bli äldre och kanske inte primärt är ute efter något för just muskelbyggande. Då rekommenderar vi snarare RAW Test. Är du däremot ute efter något för att ”känna dig yngre” eller i allmänhet vill åt dem lite högre testosteronnivåerna är Elexir Pharma Teston Man Balans ett riktigt bra alternativ.

Vi rekommenderar alltså RAW Test för dig som är ute efter ännu höjt testosteron för att bygga mer muskler, och denna för dig som är äldre och av olika anledningar vill ha lite högre testosteron, på ett naturligt sätt.

Dela den här artikeln med dina vänner ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

NYA kampanjer varje månad