Synerlin och dess effekt – Vi rekommenderar dig att testa Burn X10 i stället

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Vad är effekterna av Synerlin och finns det andra produkter på marknaden som erbjuder samma resultat? Vi testar Synerlin och jämför resultatet med den populära fettförbrännaren BURN X10.

Fördelarna med Synerlin

Synerlin är ett prestationshöjande tillskott med höga halter av koffein som finns till för att ge dig den där extra kicken du behöver för att prestera på gymmet. Synerlin innehåller mycket höga halter av koffein tillsammans med grönt te extrakt vilket gör det till en kraftfull energiförstärkare, något som många konsumenter har uppskattat. Koffeinet verkar också fettförbrännande då ämnet i sig ökar ämnesomsättningen vilket kan hjälpa dig bli av med de där sista kilona. Vid stunder när det är extra tufft att ta sig iväg till gymmet eller när energin inte riktigt räcker till för hela träningspasset kan Synerlin alltså hjälpa dig på traven.

Men det som är dess främsta fördel – dess energi förstärkande egenskaper, kan också ses som en av produktens mest tydliga nackdel. Koffeinet kan nämligen göra det svårt för dig att anpassa ditt intag på ett sätt som inte påverkar din sömn negativt.

Nackdelarna med Synerlin

De höga halterna av koffein i Synerlin gör det svårt för många att anpassa intaget till sitt träningsschema. Många människor undviker att inta koffein på eftermiddagen eller sent på kvällen för att de vill undvika sömnproblem. För att undvika sömnbrist till följd av koffeinet passar sig Synerlin därför bäst att intas på morgonen – en möjlighet som många inte har då man kanske inte hinner iväg till gymmet innan arbetsdagen börjar. Eftersom effekten av produkten svalnar av efter en viss tid är det därför inte heller lämpligt att inta Synerlin på morgonen ifall man har planerat att träna senare på kvällen vilket gör produkten svår att använda kvällstid ifall man har ett sådant träningsschema. På senare tid har det även blivit svårt att få tag på produkten då den på många stället är slutsåld eller helt har utgått ur sortimentet. Produkten är dessutom förhållandevis dyr till skillnad från likvärdiga produkter på marknaden.

Att det är svårt att få tag på Synerlin behöver dock inte utesluta att du får tag på ett bra prestationshöjande och fettförbrännande tillskott eftersom det finns andra bra och mer lättillgängliga alternativ att få tag på. Nedan tipsar vi om det alternativ till Synerlin som vi tycker är allra bäst.

Bästa alternativet till Synerlin

Ett bra alternativ till Synerlin är fettförbrännaren BURN X10. Innehållet i BURN är baserat på det senaste inom forskningen och kommer i två olika format – med eller utan koffein. BURN X10 är därmed ett mer anpassningsbart tillskott då man kan välja ifall man vill få i sig koffein utan att för den delen behöva kompromissa med effekterna som man vill uppnå genom produkten.

BURN X10 innehåller en rad olika ämnen som tillsammans verkar för att öka din fettförbränning samtidigt som det ger dig den energi som du behöver för att orka med din träning. Bland annat innehåller BURN X10 ämnet capsaicin som kommer från chilifrukt vilket ökar värmen i kroppen och därmed även din fettförbränning. Andra ämnen som verkar positivt på fettförbränningen är Kolin och krom som bidrar till en normal fettmetabolism och goda blodsockernivåer, två egenskaper som är extra viktiga för dig som går på diet och vill förbränna de där sista kilona. Tillsammans med Opuntia dillenii som är ett kaktusextrakt, reglerar BURN X10 även din aptit vilket gör det enklare för dig att hålla dig till en lågkaloridiet. Ämnena i produkten hjälper dig även med att kontrollera ditt sötsug vilket är en viktig komponent för alla som vill gå ner i vikt. BURN är därmed ett mycket bra tillskott under diet eller inför tävling då det både ger dig ett större energipåslag samtidigt som det hjälper dig att reglera din aptit och bränna fett. 

Som nämnt tidigare finns det två versioner av BURN X10, en med koffein och en utan. Teobromin från kakao är tillsatt i BURN utan koffein och är ett ämne som bidrar till att få dig att må bra även under diet. BURN är därmed ett bra alternativ för dig som vill bränna fett men som vill ha valmöjligheten att träna senare på dagen utan att vara rädd för att få problem med sömnen. 

Biverkningar av Synerlin

De mest påtagliga biverkningarna av Synerlin är som nämnt tidigare kopplade till produktens höga innehåll av koffein. Inte nog med att koffein kan försämra din sömn, koffeinet i sig ökar även blodtrycket och kan leda till yrsel, illamående eller för högt blodtryck. I övrigt så finns det inga studier gjorda på effekterna av Synerlin, även ifall många påstår sig ha upplevt goda resultat till följd av att ha intagit produkten. Även här finns det fördelar med att välja produkter som BURN istället, då innehållet i BURN är noga sammansatt utefter rådande forskning vilket för BURN till en mer tillförlitlig produkt.  

Dela den här artikeln med dina vänner ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

NYA kampanjer varje månad